Ik heb een vraag over:

Interim opdrachten

Deel dit:

Interim opdrachten

Ik meld mij graag aan voor:

Interim opdrachten

Werving en Selectie

Acurate richt zich op vaste functies waarvoor een HBO of academisch werk- en denkniveau nodig is en waar doorgaans minimaal vijf jaar relevante werkervaring een vereiste is. Dit zijn professionals die een positie vervullen als specialist, in management- of als directielid met een salaris van €65.000 en hoger.

Duurzaam netwerk

Binnen het bedrijfsleven en de publieke sector zijn de consultants van Acurate al meer dan 10 jaar regionaal actief. We spreken de taal van onze opdrachtgevers en kandidaten en staan met hen in contact ook wanneer er geen concrete zaken spelen. Mede hierdoor hebben wij een groot en actueel netwerk van professionals die woonachtig of werkzaam zijn in Noord Holland. Binnen Acurate hebben wij vanuit dit netwerk een database opgebouwd met hoogopgeleide professionals die een specialistische-, management- of directiepositie vervullen. Sommige zijn als zelfstandige werkzaam waar andere professionals in dit netwerk concreet of latent op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière.

Blijvend resultaat

Dit netwerk staat voor ons centraal wanneer wij u bijstaan in de zoektocht naar een professional voor een vaste functie. Wij kennen deze professionals als functionaris en als persoon. De consultants van Acurate stellen als doel een kwalitatieve match tot stand te brengen die bijdraagt aan een duurzaam resultaat binnen uw organisatie. Zij zijn bekend met de hedendaagse werving en selectie technieken en kunnen desgewenst middels erkende partners diverse mogelijkheden bieden waar het een assessment center betreft. Acurate is vooral sterk op het gebied van Finance, ICT, Human Resources en Supply Chain. Dit zijn focusgebieden waarbinnen wij onze meerwaarde laten blijken.

Bijbehorende diensten:

Gerelateerd nieuws:

Ik heb een vraag over:

Werving en Selectie

Deel dit:

Werving en Selectie