Ik heb een vraag over:

over ons

Deel dit:

over ons

Ik meld mij graag aan voor:

over ons

over ons

Geloof

Mensen en organisaties succesvoller maken, dat is waar Acurate voor staat. Voor mensen die actief bezig zijn met hun loopbaan zijn de coaches van Acurate een klankbord. Zo dragen zij bij aan motivatie, de ontwikkeling van talenten en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Voor organisaties met specifieke kennis- en/of capaciteitsvraagstukken bieden de consultants van Acurate een oplossing. Onze dienstverlening is concreet en resultaatgericht.

Kracht Acurate

Onze kracht ligt in de grote directe betrokkenheid van onze coaches en consultants. We werken transparant, denken in oplossingen en hanteren een nuchtere Noord-Hollandse mentaliteit. Door de vanzelfsprekende zaken buitengewoon goed te doen en onze kennis te delen dragen wij bij aan een blijvend resultaat bij onze opdrachtgevers.

Visie

Wij geloven dat kennis geen macht is, maar een kracht. Een kracht om anderen te helpen, zowel op proces als persoonlijk niveau. Beide in het teken van het waarmaken van ambities. Acurate is fris, open, verhelderend en energiek. Van Acurate mag u verwachten dat hoog opgeleide consultants aanwezig zijn en dat alle producten en diensten die ontwikkeld worden, meerwaarde bieden voor delen van uw organisatie.

Camarate Groep

Acurate HR Advies is onderdeel van het kennishuis Camarate Groep. Van ieder kennishuis mag je verwachten dat hoogopgeleide consultants aanwezig zijn en dat alle producten en diensten die ontwikkeld worden onderdeel zijn van het portfolio. De toegevoegde waarde van Camarate Groep ligt in het toepassen van de aanwezige kennis en producten waarmee bedrijven uiteindelijk voordeel behalen.

Camarate Groep positioneert zich als Kennishuis 3.0 in Noord Holland en organiseert verschillende activiteiten waarbij inspireren, onthullen en uitdagen altijd een uitgangspunt is.

De ambitie van Camarate Groep is om een rol van betekenis te spelen voor organisaties op gebieden die niet altijd ´core business´ van deze organisaties zijn. Soms ontbeert het hen aan kennis of gebrek aan tijd, soms is het een strategisch cq. kosten-besluit om staf-onderdelen (deels) te outsourcen aan een gespecialiseerd partner. Onze uitdaging en toegevoegde waarde is om uiteindelijk een bijdrage te leveren aan die gebieden, zodat de concentratie van de organisatie ligt op het succesvol participeren in haar markt.

Camarate Groep richt zich op een aantal zogenaamde stafafdelingen van organisaties. Onze consultancy en dienstverlening is in het bijzonder gericht op Automatisering & Informatisering enerzijds, en op Personeel en organisatie anderzijds.

Wilt u meer informatie over wie wij zijn en waar wij voor staan, lees dan hier verder: www.camarategroep.nl