Ik heb een vraag over:

Interim opdracht: HR Manager (start medio 2016)

Deel dit:

Interim opdracht: HR Manager (start medio 2016)

Ik meld mij graag aan voor:

Interim opdracht: HR Manager (start medio 2016)

Interim

Acurate richt zich op interim opdrachten waar een persoon voor nodig is met sterk ontwikkelde vaardigheden en/of specialistische kennis. Een persoon die snel resultaat brengt en dit in uw organisatie weet te borgen door draagvlak te creëren. Doorgaans zijn dit professionals die worden ingezet wanneer het u (tijdelijk) ontbreekt aan specifieke kennis of management capaciteit.

Duurzaam netwerk

Binnen het bedrijfsleven en de publieke sector zijn de consultants van Acurate al meer dan 10 jaar regionaal actief. We spreken de taal van onze opdrachtgevers & professionals en staan met hen in contact ook wanneer er geen concrete zaken spelen. Mede hierdoor hebben wij een groot en actueel netwerk van professionals die woonachtig en/of werkzaam zijn in Noord Holland. Binnen Acurate hebben wij vanuit dit netwerk een database opgebouwd met hoogopgeleide professionals die een specialistische-, management- of directiepositie vervullen. Sommige zijn als zelfstandige werkzaam waar andere professionals in dit netwerk concreet of latent op zoek zijn naar een vervolgstap in hun carrière.

Blijvend resultaat

Dit netwerk staat voor ons centraal wanneer wij u bijstaan in de zoektocht naar een professional voor een interim opdracht. Wij kennen deze professionals als functionaris en als persoon. De consultants van Acurate stellen als doel een kwalitatieve match tot stand te brengen die bijdraagt aan een duurzaam resultaat binnen uw organisatie. Acurate is vooral sterk op het gebied van Finance, ICT, Human Resources en Supply Chain. Dit zijn focusgebieden waarbinnen wij onze meerwaarde laten blijken.

Bijbehorende diensten:

Gerelateerd nieuws:

Ik heb een vraag over:

Interim

Deel dit:

Interim