Ik heb een vraag over:

Consultancy

Deel dit:

Consultancy

Ik meld mij graag aan voor:

Consultancy

HR Roadmap

Acurate biedt organisaties oplossingen met betrekking tot hun HR beleid. Goede effectieve HR processen zijn namelijk van grote invloed op het succes van organisaties. Werken met processen, middelen én bovenal mensen. Werken met de juiste mensen die passen bij de organisatie, mensen die zich inzetten en ontwikkelen. Met de HR-Roadmap onderzoeken, adviseren en helpen wij organisaties bij deze uitdagingen die als een rode draad door uw bedrijfsvoering lopen. Zowel vanuit een support functionaliteit of fysiek binnen uw organisatie middels consultancy.

Consultancy

Zo kijken wij bijvoorbeeld naar waar u staat in de ontwikkelingsfase van uw organisatie en naar de meest urgente problemen op het gebied van HR waarvan u wakker ligt. Dit teneinde om uw organisatie een ontwikkelslag te laten doormaken. U wordt uitgenodigd om een bredere horizon te zien, de context van uw organisatie in kaart te brengen en (voortaan) proactief te handelen bij veranderingen. Naar aanleiding van een grondige scan van uw HR-organisatie bespreken wij in samenspraak met u welke ontwikkelingsmogelijkheden er voor uw organisatie zijn op het gebied van HR. Vervolgens worden hier doelstellingen aan gekoppeld welke als geheel wordt vertaald naar onze zogenaamde HR Roadmap. Deze Roadmap visualiseert u, over een tijdlijn, welke belangrijke stappen u kunt nemen om uw HR organisatie op het juiste niveau te brengen. Uw Acurate consultant begeleidt dit verbeterproces, neemt indient gewenst, de verantwoordelijkheid in de uitvoering van mogelijke projecten en helpt uw eigen personeelsfunctionaris in het uitvoeren en beheersen van de verschillende HR processen.

Support

Als organisatie heeft u de focus op uw core business. Maar wie houdt er grip op uw personeelszaken? Wanneer uw organisatie nog geen HR afdeling heeft, deze tijdelijk ontbreekt of als u op een bepaald onderdeel de nodige expertise mist, dan biedt Acurate u de nodige ondersteuning. Met Acurate beschikt u over alle vereiste kennis. U maakt gebruik van deze kennis wanneer u die nodig heeft, zodoende heeft u altijd een achtervang op het gebied van HR. Concreet betekent dit dat Acurate kan ondersteunen bij o.a. correspondentie, veranderende wetgeving, aanname, ontslag, re-integratie, outplacement, reorganisatie, opstellen van overeenkomsten, beloning, scholing- en studie mogelijkheden, dossiervorming, conflictsituaties en verzuimproblemen.

Bijbehorende diensten:

Gerelateerd nieuws:

Ik heb een vraag over:

HR Roadmap

Deel dit:

HR Roadmap